Over

Ik ben Laurens van Dijk en beschik over jarenlange ervaring in verschillende soorten schilderwerken. Met mijn bedrijf kom ik zowel bij particulieren als bedrijven in regio Hoeksche Waard  ( omstreken ) en  Soest langs voor het verrichten van schilderwerkzaamheden. Of u nu op zoek bent naar binnenschilderwerk , buitenschilderwerk, schilderwerk in de winter of onderhoudswerkzaamheden wilt laten verrichten, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik ben voor al deze werkzaamheden inzetbaar en heb door mijn ervaring goed inzicht  hoe deze op de juiste wijze uitgevoerd moeten worden. U kunt erop rekenen dat ik nauwkeurig te werk ga en ervoor zorg dat u straks een mooi en duurzaam resultaat heeft.

Hoogwaardige kwaliteit schilderwerken

Kwaliteit, service, klantgerichtheid en betrouwbaarheid zitten mij in het bloed. U kunt altijd rekenen op een persoonlijke benadering en beschik over de benodigde certificaten.

Abonnement

Bij Laurens van Dijk Schilderwerken is het mogelijk te kiezen voor een eenmalig schilderbeurt, maar ook voor een abonnement. Via het  schilder abonnement worden uw schilderwerken tegen de scherpste prijs onderhouden. Zo weet u zeker dat uw binnen – en buitenschilderwerk er mooi bij blijft staan en hoeft u geen aparte afspraak meer te maken voor al uw schilderwerken.

Kiest u net als vele anderen ook voor het schilderwerk van Laurens van Dijk Schilderwerken? Vraag dan meteen uw vrijblijvende offerte aan!Een selectie van ons werk

Om een duidelijk beeld te geven van ons schilderwerk kunt u, onze portfolio hieronder bekijken!

Wat onze klanten zeggen

Erg tevreden over het geleverde buitenschilderwerk van Laurens. Zodra binnen nodig is zullen we hem zeker weer contacteren!
Eesa
Laurens van dijk heeft voor ons het schilderonderhoudswerk uitgevoerd vanuit Eigenhuis Schilderplan. Erg tevreden over het verloop en de kwaliteit hiervan!
Tina